Upgrade naar de nieuwe Edge-browser of gebruik Chrome, Firefox of Safari om door te gaan. De ADI Global Distribution-site zal na 12 maart 2021 Internet Explorer niet meer ondersteunen. close button

Wij delen graag onze kennis!

Daar worden we allemaal beter van. Dus als je je inschrijft voor onze trainingen, leren wij ook graag van jou. Wij verzorgen een groot aantal ‘standaard’ producttrainingen, maar ook voor gecertificeerde trainingen kun je bij ons terecht.

Klik hier voor een overzicht van ADI's in-house trainingen & webinar-programma >

Maar daar houdt het niet op. Als specialist in meerdere disciplines kunnen we ook op maat gemaakte trainingsprogramma’s aanbieden. Dat kan bij jou op kantoor, of zelfs bij jouw eindgebruiker. Onze ‘docenten’ zijn echte vakmensen met vele uren ervaring en een training is daarom zeker nooit saai.

Wil je hier meer over weten? Bel dan met je accountmanager of mail naar: [email protected]

BELANGRIJKE OPMERKING: Als wegens de door de overheid genomen COVID19 maatregelen, de gekozen opleiding niet in het ADI filiaal kan doorgaan, dan wordt een alternatief via ZOOM aangeboden. U wordt hierover tijdig op de hoogte gebracht en hoeft verder niets te ondernemen. Bij opleidingen van één dagdeel wordt de hands-on sessie geschrapt en wordt enkel het theoretisch gedeelte via ZOOM doorgenomen.

Beschikbaar voor:

Video Inbraak Toegangscontrole Brand
close button