Upgrade naar de nieuwe Edge-browser of gebruik Chrome, Firefox of Safari om door te gaan. De ADI Global Distribution-site zal na 12 maart 2021 Internet Explorer niet meer ondersteunen. close button

Over ons

Een vertrouwde naam onder installateurs en dealers

ADI is de toonaangevende wereldwijde groothandelaar in beveiligings-, AV- en laagspanningsproducten met meer dan 25 jaar ervaring. Onze uitgebreide wereldwijde aanwezigheid bereikt meer dan 200 locaties in 17 landen en wordt gecombineerd met onze strategische leveranciersrelaties en focus op klantenservice om u te bedienen met een van de breedste product- en dienstenassortimenten van alle laagspanningsdistributeurs.

Onze klanten

Wij bedienen wereldwijd meer dan 100.000 klanten, van onafhankelijke aannemers tot nationale bedrijfsaccounts, door duizenden producten, diensten en expertise aan te bieden.

Leidende installateurs vertrouwen op ADI

Onze klanten eisen een distributeur met hoge prestaties. Ontdek wat ADI onderscheidt van de concurrentie en waarom wij de toonaangevende distributeur zijn op het gebied van beveiliging en laagspanning.

Service & ondersteuning

We bieden graag onze hulp aan. Bijv. met het Systeemontwerp, pre-sales support, training, on-site technische hulp of Pre-configuratie. Laat onze kennis u helpen.

close button