Upgrade naar de nieuwe Edge-browser of gebruik Chrome, Firefox of Safari om door te gaan. De ADI Global Distribution-site zal na 12 maart 2021 Internet Explorer niet meer ondersteunen. close button

 

ADI biedt een handige en betaalbare verzending voor alle producten in ons gamma. Onze standaard leveringsoptie is verzending via Post NL, maar we hebben ook andere opties.

 

De verzendkosten kunnen variëren per accounttype, verzendbestemming als ook het gewicht en het aantal pakketten in één bestelling. De kostprijs staat vermeld op de afreken pagina zodat u de verzending kunt goedkeuren voordat u bestelt.
Ja, we bieden verschillende verzendmethodes aan om te voldoen aan uw mogelijke deadlines. De verzendopties en prijzen staan vermeld op de afreken pagina.
We hebben soms tijdelijke aanbiedingen voor gratis verzending of verzending tegen een lagere prijzen voor online bestellingen. Neem een kijkje op onze homepage en schrijf u in voor onze e-mails om informatie te krijgen over eventuele verzendpromoties.
De verzendtijden variëren afhankelijk van uw locatie, de vervoerder en de gekozen verzendmethode. Wanneer u een online bestelling plaatst, sturen we u per e-mail een bestelbevestiging. Tevens sturen we u een track & trace email wanneer de producten ons magazijn verlaten. Ontvangt u deze e-mail niet, neem dan even contact op met het ADI verkoopteam op 088 2345410.
Wanneer u een bestelling op onze website plaatst, ontvangt u een bestelbevestiging. De meeste pakketten verlaten ons magazijn binnen één werkdag.
close button