Upgrade naar de nieuwe Edge-browser of gebruik Chrome, Firefox of Safari om door te gaan. De ADI Global Distribution-site zal na 12 maart 2021 Internet Explorer niet meer ondersteunen. close button

Wie we zijn

ADI is al meer dan 25 jaar lang de toonaangevende groothandelaar voor beveiligings- en laagspanningsproducten. We zetten onze partnerschappen met producenten en onze positie binnen de sector in om zowel online als op meer dan 200 wereldwijde locaties een uitmuntende klantenervaring te bieden. 

Wie we bedienen

We ondersteunen grote en kleine ondernemingen met handels-, woon- en overheidsprojecten. We bedienen alleen gekwalificeerde installateurs; bemerk dat ADI dus niet rechtstreeks aan eindgebruikers verkoopt.

Wat we aanbieden

Bovenop een ongeëvenaard productassortiment en scherpe prijzen bezorgt ADI u ook unieke hulpbronnen en diensten om ervoor te zorgen dat u steeds een stapje voor blijft. Onze experts helpen u om op basis van uw projecten de juiste producten te kiezen en we delen onze sectorkennis ook om uw onderneming te ondersteunen.


 

 

Met items van honderden topfabrikanten biedt ADI biedt het beste productgamma van de hele sector. Dankzij onze strategische relaties met deze merken kunnen we de nieuwste technologieën tegen de scherpste prijzen bieden.

ONS ASSORTIMENT BEKIJKEN
Accountvoordelen

Als ADI-klant krijgt u toegang tot ons e-verkoopplatform met duizenden producten in voorraad, tijdbesparende online accountfuncties zoals de opnieuw-bestellen-functie en exclusieve online deals.

 

Met meer dan 28 gunstig gelegen filialen verspreid over het VK vindt u gemakkelijk een filiaal in de buurt. Als klant kunt u in realtime ook eenvoudig zien wat uw plaatselijke filiaal in voorraad heeft.

UW FILIAAL VINDEN

Van opleidingsmogelijkheden op aanvraag en filiaalevenementen tot hulp bij het volledig ontwerpen van systemen en IP-programmering: met onze meerwaardediensten geeft u efficiëntie en groei aan uw onderneming.

Meer informatie

Formulier nieuwe klant

Vul het onderstaande formulier volledig in om een nieuwe ADI-klant te worden. Bemerk alstublieft dat ADI niet rechtstreeks aan eindklanten verkoopt. Log in als u een bestaande klant , bent of registreer voor een online account.

New Customer Form

Submit the form below to become a new ADI customer. Please note that ADI does not sell to end users. If you are an existing customer, sign in or register for an online account.

Your email or phone number already exists, please contact us if you do not remember your login information.
{{vm.errorMessage}}
Contactgegevens
Dit formulier is voor bedrijven gevestigd in NEDERLAND.

Heeft uw bedrijf een adres in België  klik hier

Heeft uw bedrijf een adres buiten de Benelux  klik hier

  • Vink het Captcha vakje aan om verder te gaan

*Verplichte velden.

close button