Upgrade naar de nieuwe Edge-browser of gebruik Chrome, Firefox of Safari om door te gaan. De ADI Global Distribution-site zal na 12 maart 2021 Internet Explorer niet meer ondersteunen. close button

Laat uw bedrijf groeien met de leermogelijkheden van ADI. Meld u aan voor een webinar, woon een filiaalevenement bij of ga langs bij een ADI Expo bij u in de buurt om kennis over de sector op te doen en meer te weten te komen over nieuwe producten en oplossingen. Onze in-person evenementen bieden volop mogelijkheden om te netwerken met anderen in uw sector, en onze digitale trainingsmiddelen bieden u de tools die u nodig hebt om uw vaardigheden aan te scherpen, waar u zich ook bevindt.

Webinars
Sectorgebaseerde evenementen en expo’s

Het hele jaar door bieden evenementen voor leveranciers, handelsbeurzen en de ADI Expo Series een uitstekende gelegenheid om een demonstratie van nieuwe producten te zien, meer te weten te komen over nieuwe leveranciersaanbiedingen en besparingen, te netwerken en nog veel meer.

Online Events
Opleidingsevenementen

Vergroot uw kennis over toegangscontrole, IP-video en meer. Deze online trainingen zijn rechtstreeks afkomstig van ADI's uitgebreide partnernetwerk van leveranciers en kunnen allemaal vanuit het comfort van uw huis of kantoor worden gevolgd.

Webinars
Webinars

Wij bieden gratis webinars aan die worden gepresenteerd door experts van ADI en toonaangevende leveranciers over de belangrijkste trends, technologieën en uitdagingen in de sector. Meld u aan voor een komende webinar of bekijk een herhaling van een eerdere webinar.

close button