Upgrade naar de nieuwe Edge-browser of gebruik Chrome, Firefox of Safari om door te gaan. De ADI Global Distribution-site zal na 12 maart 2021 Internet Explorer niet meer ondersteunen. close button
 

Winkelen bij ons is nu nog makkelijker

Ontdek hoe we het gemakkelijker hebben gemaakt om te vinden wat je nodig hebt

We hebben nieuwe sitefuncties geïntroduceerd waarmee u gemakkelijker de producten en informatie kunt vinden die u nodig heeft voor uw klanten en uw bedrijf. Hier vindt u aanvullende informatie over de wijzigingen die we hebben aangebracht op onze website en in de mobiele app, of download deze korte handleiding.

Snellere laadtijden

Onze gestroomlijnde website wordt sneller geladen, zodat u waardevolle tijd bespaart bij het zoeken naar de producten die u nodig hebt.

Verbeterde zoekmogelijkheden op de website

We hebben de productzoekfunctie verbeterd en -mogelijkheden van onze website om het zoeken naar de producten die u nodig hebt zo eenvoudig en gemakkelijk mogelijk te maken.

Eenvoudigere navigatie om te vinden wat u nodig hebt

Zoom sneller in op specifieke productcategorieën met een uitgebreide websitenavigatie, zodat u minder filters hoeft toe te passen.

Mogelijkheid om snel gerelateerde producten te vinden

Vind gemakkelijk accessoires bij de producten die u nodig hebt. Als u bijvoorbeeld geïnteresseerd bent in een bepaalde camera, tonen wij u welke mount u daarbij moet kopen

Meer productinformatiebladen, brochures van de fabrikant, installatie-instructies en gebruikershandleidingen

Wij voegen duizenden gegevensbladen, gebruikershandleidingen, installatie-instructies en meer toe om u te helpen bij uw productkeuze.

Meer consistentie in de productlijsten

Onze teams werken al maanden aan het toevoegen van gegevens en verfijningen om de consistentie van onze productlijsten in alle categorieën te verbeteren, zodat u gemakkelijker de artikelen kunt vinden die u nodig hebt.

 
close button