Upgrade naar de nieuwe Edge-browser of gebruik Chrome, Firefox of Safari om door te gaan. De ADI Global Distribution-site zal na 12 maart 2021 Internet Explorer niet meer ondersteunen. close button

Hikvision

Bi-spectrum VCA

De toenemende complexiteit van de veiligheidsuitdagingen, waarbij enorme stromen mensen en voertuigen betrokken zijn, vraagt om een legendarische alwetende bewaker, dat is de diepgewortelde AI Wizmind.

Deep Learning-objectclassificatie

Deep Learning-algoritmes zorgen ervoor dat de HeatPro onderscheid kan maken tussen mens en voertuig, waardoor het aantal valse alarmen sterk verminderd kan worden!

Brandpreventie

De HeatPro kan contactloze temperatuurmetingen doen. Door een pre-alarm in te stellen kan er gewaarschuwd worden wanneer de temperatuur te hoog wordt, zodat er nog tijd is om brand te voorkomen.

Wie is Hikvision?

Hikvision is de wereldwijde marktleider in het ontwikkelen van beveiligingsproducten en –oplossingen met video als kerntechnologie. Met een R&D-afdeling van 19.000 man levert Hikvision altijd de meest geavanceerde producten en oplossingen van de beveiligingsindustrie. Dit alles wordt ondersteund door een lokaal Benelux-team voor volledige en volwaardige support.

Op Categorie Winkelen

IP Video
Intercom
Alarm
Monitor Kabel
Switch
HikCentral
Hikvision producten

Hik-ProConnect

Hik-ProConnect is een cloud-gebaseerde oplossing voor installateurs die verschillende soorten Hikvision producten samenbrengt in een enkel platform.

Meer lezen

Verbeterde Garantie

Hikvision heeft haar garantie verbeterd door voor een aantal productlijnen nu 5 jaar garantie & premium service met Advanced Replacement te bieden.

Meer lezen

Meer van Hikvision weten?

Hikvision wil zijn kennis en ervaring in beveiliging graag delen, zodat mensen de beste keuzes kunnen maken om hun dierbaren te beschermen.

Webinars

Hier vind je een overzicht van de aankomende webinars van Hikvision en kan je oude webinars terugkijken.

Lees verder
YouTube-kanaal

Op het YouTube-kanaal van Hikvision vind je allerlei leuke en informatieve video's over Hikvision-producten.

Kijk nu
Brochures

Hier vind je een overzicht van alle brochures die Hikvision produceert. Voor elke industrie bestaat er wel een Hikvision-oplossing en -brochure.

Lees verder

Video's

ColorVu on Tour - Rotterdam
2e Generatie Intercomsystemen
Het Hikvision AX PRO Alarmsysteem

Sinds 2001 is Hikvision gegroeid van een fabrikant van één product naar de wereldleider in het ontwikkelen van beveiligingsproducten en -oplossingen. Onze innovatiekracht heeft altijd centraal gestaan in deze ontwikkeling, vanaf het vroege digitale tijdperk tot het intelligente tijdperk van nu. Nieuwe ontwikkelingen op het gebied van technologie, zoals kunstmatige intelligentie, cloud computing en de fusie van deep learning en multidimensionale perceptie, vormen de basis voor onze innovatieve oplossingen. Hikvision leidt de beveiligingsindustrie als een leverancier van IoT-apparaten met video als kerncompetentie. We brengen onze innovatiekracht graag naar verschillende industrieën, waarbij we onze krachten bundelen met een ecosysteem van Technology Partners om oplossingen te bieden die volledig op maat zijn gemaakt voor elke sector.

Back to top
close button