Upgrade naar de nieuwe Edge-browser of gebruik Chrome, Firefox of Safari om door te gaan. De ADI Global Distribution-site zal na 12 maart 2021 Internet Explorer niet meer ondersteunen. close button

Bosch

Inbraakdetectie

Onze intelligente inbraakdetectoren bieden optimale detectieresultaten en voorkomen onbedoelde alarmen, zoals sterke luchtstromen, bewegende objecten, ventilatoren en de bewegingen van kleine dieren.

Video systemen

Stel je voor dat klanten weten wat de toekomst biedt! AIoT-video systems van Bosch leveren de Power to Predict, zijn gebouwd op vertrouwen en duurzaamheid.

Branddetectie

Bosch biedt u slimme producten en oplossingen met vroegtijdige en nauwkeurige branddetectie. Intelligente betrouwbare detectie en beheer op afstand zorgen voor een uiterst effectieve oplossing.

Bosch Security en Safety Systems

De naam Bosch staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Het internationaal toonaangevende technologische bedrijf voor beveiligings-, veiligheids- en communicatieoplossingen ontwikkelt en produceert wereldwijd volgens internationale normen en op CO2 neutrale wijze. Met innovatieve, nuttige en fascinerende oplossingen biedt het bedrijf technologie voor het leven.

Winkel op categorie

IP Camera's
PTZ camera's
Detectoren
Adresseerbare Branddetectie
Bekijk alle Bosch-producten

Power to Predict

Om weloverwogen beslissingen te ondersteunen, bieden we AIoT-oplossingen die gegevens van meerdere sensoren consolideren en aanvullen.

Ontdek meer

INTEOX

Onbegrensde mogelijkheden met het open cameraplatform INTEOX. De toekomst van veiligheid en beveiliging.

Ontdek meer

Apps en tools

Bosch heeft een reeks apps en interactieve tools ontwikkeld waarmee u het beste product voor uw wensen op het gebied van beveiliging kunt vinden.

Voorbeeldtool voor Video Analytics

Een overzicht van de toepassingen van Video Analytics

Meer info
Video Product Selector

Vindt de juiste videoproducten van Bosch voor uw toepassing. Vergelijk de producten naast elkaar en voeg de beste artikelen toe aan uw verlanglijst.

Ontdek meer
Accessoire snelkeuzegids

Vindt in één oogopslag de juiste samenstelling van accesoires voor diverse bevestigingsmogelijkheden van diverse camera series.

Ontdek meer

Videos

Power to Predict
De AVENAR familie
Intelligente bewegingsmelders

Bosch verlegt voortdurend de grenzen van technologie om intelligente oplossingen te ontwikkelen die verder gaan dan de hoogste beveiligingseisen van vandaag en duidelijke zakelijke voordelen bieden die verder gaan dan beveiliging. Bosch levert beelden van de hoogste kwaliteit met resoluties tot 4K ultra HD, starlight-technologie voor situaties met weinig licht en thermische oplossingen voor volledige duisternis. Onze oplossingen voor gegevensbeheer blinken uit in het verminderen van opslagkosten en netwerkbelasting zonder afbreuk te doen aan de videokwaliteit. De beveiliging van uw bewakingsgegevens is net zo belangrijk als de mensen en gebouwen die u beveiligt. Bosch bereikt de hoogste normen met een aanpak in vier stappen die uw hele netwerk dekt voor end-to-end gegevensbeveiliging.

Back to top
close button