Upgrade naar de nieuwe Edge-browser of gebruik Chrome, Firefox of Safari om door te gaan. De ADI Global Distribution-site zal na 12 maart 2021 Internet Explorer niet meer ondersteunen. close button

AXIS

AXIS Access control

Wat je ook nodig hebt en hoe groot je systeem ook is, wij bieden toegangscontroleoplossingen die aan jouw eisen voldoen. Van de meest eenvoudige software en hardware voor toegangscontrolebeheer tot meer geavanceerde opties. Dankzij het open platform en een breed portfolio, kunnen onze oplossingen wijzigen, aanpassen en groeien wanneer jij dat doet.

AXIS Camera Station

Met AXIS Camera Station kunt u meer doen dan alleen uw camera's beheren. Het is eenvoudig om functies toe te voegen, zoals netwerkluidsprekers, intercoms voor audiovisuele identificatie en toegangscontrole op afstand.

AXIS Site Designer

AXIS Site Designer maakt het proces van het ontwerpen van de beveiliging van uw klant efficiënt. U kunt niet alleen eenvoudig de juiste producten en accessoires kiezen, u kunt uw configuratie-instellingen ook rechtstreeks naar AXIS Camera Station exporteren.

Waarom AXIS?

AXIS biedt het meest complete cameraportfolio in de branche, samen met een gebruiksvriendelijke VMS. Dit kan worden gebruikt als basis voor het bouwen van geïntegreerde bewakingsoplossingen die bestaan ​​uit camera's, audio, toegangscontrole en nog veel meer.

Een kernonderdeel van elke oplossing is de Video Management Software (VMS), en bij AXIS hebben we twee opties waaruit u kunt kiezen: AXIS Camera Station of AXIS Companion.

Bovendien staan ​​de producten van AXIS bekend als veilig en betrouwbaar. Het aanbieden van camera's van hoge kwaliteit met lage uitvalpercentages, terwijl cyberveiligheid voorop staat met gecodeerde communicatie.

Winkel op categorie

IP Video

Het beste in netwerkvideo: innovatie, kwaliteit en kansen

IP Audio

AXIS netwerkaudiosystemen die u in verschillende situaties kunt gebruiken

Access Control

Toegangscontrole van AXIS is open en kan voor elke behoefte geoptimaliseerd worden.

Body Worn

AXIS body worn camera's zijn robuust, lichtgewicht en gebruiksvriendelijk.

Radar

Betrouwbare gebiedsbescherming met 24/7 dekking van 180 °

Bekijk alle AXIS-producten

Ontdek hier ons volledige AXIS aanbod.

AXIS Partner Programma

Als AXIS Channel Partner profiteert u direct van extra marge, het meest complete en betrouwbare productportfolio, en uitstekende training en support.

Meld u vandaag nog aan

AXIS Site Designer

AXIS Site Designer is een grote stap voorwaarts in het ontwerpen van bewakingsinstallaties. Dit hulpmiddel maakt ontwerpen en het doen van een voorstel aan de klant efficiënt en gestroomlijnd.

Meer weten

For a smarter, safer world

Onze ervaring met netwerkvideo- en audio-oplossingen, analyse en toegangscontrole draagt bij aan de bescherming van mensen en eigendommen, procesoptimalisatie en verhoogt de bedrijfsefficiëntie en informatietoegang.

AXIS Blog

Blijf op de hoogte van het nieuws, lanceringen en updates

Lees verder
AXIS Support

AXIS Online Helpdesk
Tel: +31 10 750 46 00
Maandag-Vrijdag: 9:00-17:00

Of contacteer ADI
AXIS Academy

AXIS Communications Academy biedt een volledige reeks trainingen en de enige wereldwijde professionele certificering binnen de videobewakingsbranche.

Bekijk het overzicht

Video's

De beste manier om uw eigendommen te bewaken
Ontdek AXIS Audio oplossingen
Waarom toegangscontrole van AXIS

AXIS maakt een slimmere en veiligere wereld mogelijk, door netwerkoplossingen te ontwikkelen die inzicht bieden in het verbeteren van de veiligheid en nieuwe manieren van zakendoen. Als technologieleider in netwerkvideo biedt AXIS producten en diensten voor videobewaking en beeldanalyse, toegangscontrole, intercoms en audiosystemen. AXIS heeft ruim 3.800 toegewijde werknemers in meer dan 50 landen en werkt samen met een wereldwijd netwerk van partners om klantspecifieke oplossingen te leveren. AXIS is opgericht in 1984 en heeft zijn hoofdkantoor in Lund, Zweden. Ga naar onze website www.axis.com voor meer informatie over AXIS.

Back to top
close button