Upgrade naar de nieuwe Edge-browser of gebruik Chrome, Firefox of Safari om door te gaan. De ADI Global Distribution-site zal na 12 maart 2021 Internet Explorer niet meer ondersteunen. close button

TEF

Onderhoud op afstand

Met de Web-Access tool van TEF is het mogelijk om op afstand met TEF brandmeldcentrales te communiceren. Onderhoud en storingen uitlezen kan niet sneller en makkelijker. Zonder jaarlijkse licentiekosten!

Slimme software

De flexibele functionaliteit van de TEF rookmelders in combinatie met makkelijk aanpasbare software levert een perfect product op voor alle omgevingen.

Innovatie en eenvoud

De adresseerbare kleefmagneet van TEF is zo’n product waarvan wordt gezegd: waarom bestond dit nog niet! Dat komt omdat bij TEF de weg van marktbehoefte naar product nooit lang is. Eenvoud en innovatie gaan daarbij hand in hand.

Over TEF

TEF is producent en leverancier van branddetectie- en ontruimingsapparatuur. Met een eigen fabriek en R&D afdeling in Portugal wordt snel en efficiënt op marktontwikkelingen ingespeeld. TEF kan hierdoor innovatieve producten bieden die zowel innovatief als aantrekkelijk geprijsd zijn.

Winkel per categorie

CONVENTIONELE DETECTIE
ADRESSEERBARE DETECTIE
ROOKMELDERS
NEVENINDICATOR
ALLE TEF PRODUCTEN

De voordelen van TEF

Scherpe prijzen Korte levertijden Eenvoudig te installeren en onderhouden Innovatieve tools zoals remote control Flexibel te programmeren en breed toepasbaar Gecertificeerd

Referenties

De producten van TEF zijn zeer breed toepasbaar: van een kinderdagverblijf tot een woontoren van 30 verdiepingen: TEF biedt altijd de mogelijkheid de concurrentie achter je laten. Laat je inspireren door de volgende referenties.

MEER REFERENTIES
Technisch support

Of u nu hulp nodig heeft bij het ontwerpen van systemen of een vraag heeft over een bestelling of product, ADI-teamleden kunnen u helpen.

MAIL ONS
Certificeringen

TEF Brandbeveiliging staat voor kwaliteit. Dit houdt in dat TEF alleen producten leveren die zijn gecertificeerd volgens de EN-54 reeks.

ZIE ALLE CERTIFICERINGEN

Videos

Is WEB ACCES 2.0 van TEF echt zo eenvoudig?
Hoe reset je een brandmeldcentrale van TEF
De Meiden van TEF Leader

TEF Brandbeveiliging is producent en leverancier van branddetectie- en ontruimingsapparatuur. Als het officiële Benelux verkoopkantoor van het Portugese Global Fire Equipment (GFE) neemt TEF een unieke, onafhankelijke positie in op de Nederlandse branddetectiemarkt. Onze producten zijn innovatief, kwalitatief hoogstaand en goedgekeurd voor de Europese markt. Door een eigen fabriek en R&D afdeling in Portugal zijn wij in staat snel op ontwikkelingen en vragen uit de markt te reageren en aantrekkelijke prijzen te bieden.

Back to top
close button