Upgrade naar de nieuwe Edge-browser of gebruik Chrome, Firefox of Safari om door te gaan. De ADI Global Distribution-site zal na 12 maart 2021 Internet Explorer niet meer ondersteunen. close button

Notifier

Conventioneel

Voor de kleinere en minder veeleisende projecten bieden de conventionele "Plug and Play" brandmeldsystemen met alarmering per zone een eenvoudige, economische en betrouwbare oplossing.

Adresseerbaar

Voor de middelgrote en grote projecten is er een ruim aanbod aan adresseerbare, al dan niet netwerkbare, brandmeldsystemen die een maatoplossing bieden met behoud van flexibiliteit voor toekomstige uitbreidingen.

Cloud geconnecteerd

Honeywell's CLSS Cloud geconnecteerde gateway verschaft u live informatie via het Honeywell CLSS platform. Duidelijk zicht op alarmmeldingen, storingen, opvolging en voortgang van geplande onderhoudsbeurten, conforme rapportering voor al uw gebouwen en locaties zijn slechts enkele van de vele voordelen.

Honeywell Noodverlichting

Honeywell Noodverlichting is beschikbaar met 5 of 10 jaar garantie, zowel op de armatuur als de accu. Daarbij zijn de producten zuinig in verbruik en hebben een esthetisch design dat gebruik maak van moderne LED-technologie.

De armaturen zijn conform de geldige wet- en regelgeving, waaronder EN60-598-2-22, EN1838 en aan dit type installatie aanverwante normen.

Winkel op categorie

Brandmeldpanelen
Brandmelders
Handbrandmelders
I/O-modules
Sirenes/Flitsers

Wilt u meer weten?

Alles over Notifier brandmeldsystemen, Xtralis aspiratiesystemen en Honeywell CLSS cloudoplossingen vindt u hier.

Brandbeveiliging nodig?

Bezoek de Notifier by Honeywell website voor een volledig overzicht van alle brandmeldoplossingen.

ONTDEK MEER
Geavanceerde oplossingen

Ontdek hier alles over VESDA aspiratiesystemen, OSID beamdetectie en Li-Ion Tamer off gas detectie van Li-Ion batterijen.

ONTDEK MEER
Cloud oplossingen

Zie hoe de CLSS geconnecteerde cloud oplossing ook voor u een efficiënter beheer van uw brandmeldsysteem kan betekenen.

ONTDEK MEER

Honeywell Fire is een toonaangevende wereldwijde fabrikant van brandmeldsystemen, geavanceerde detectiesystemen, gesproken woord evacuatiesystemen en noodverlichting voor de commerciële markt. Onze kernactiviteit is het leveren van innovatieve beveiligingsproducten en -diensten wereldwijd. Wij leveren: Geavanceerde maar kosteneffectieve oplossingen voor de beveiliging van gebouwen en de aanwezige personen; ontworpen om een hoog rendement op uw investering te leveren; Geïntegreerde en schaalbare technologie - om uw investeringen voor de lange termijn veilig te stellen, zelfs als de eisen van het gebouw groeien en veranderen.

Back to top
close button