Upgrade naar de nieuwe Edge-browser of gebruik Chrome, Firefox of Safari om door te gaan. De ADI Global Distribution-site zal na 12 maart 2021 Internet Explorer niet meer ondersteunen. close button
Casestudy van de klant

Innovatie is het sleutelwoord bij dit is beveiligen. dit is beveiligen, opgericht in 2007 en ondertussen uitgegroeid tot volwassen bedrijf met klanten in heel Europa. Vanuit de hoofdvestiging op Schiphol-Rijk worden de vele nationale en internationale projecten aangestuurd. De werkwijze van dit is beveiligen is dat er met een vast team wordt gewerkt die de coördinatie van de projecten beheerd en controleert. De uitvoering wordt veelal bij partner organisaties ondergebracht in Nederland en Europa.

Onze klanten zijn gevarieerd. Vanaf de start van ons bedrijf zijn we partner van veel Nederlandse gemeenten voor het realiseren en uitvoeren van cameratoezicht in het publieke domein. Daarnaast hebben we in de afgelopen jaren meer dan 40 bedrijventerreinen voorzien van een intelligent camerasysteem. Naast deze klanten zijn we in de laatste jaren ook in de retail als betrouwbare en vaste partner werkzaam. Basic-Fit is daarbij een goed voorbeeld van een bedrijf dat we nu al enkele jaren voorzien van alle technieken die in de clubs nodig zijn voor brand, inbraak, camera en toegangsbeheer. Een uitdagende klant die niet alleen in Nederland fors groeit maar ook in België, Frankrijk, Luxemburg en Spanje. In al deze landen leveren we onze oplossing.

Door onze unieke manier van werken is dat mogelijk, we zijn flexibel, hebben voor elk project de juiste expertise op de juiste plaats en zijn in staat om zowel kleine alsook grote projecten binnen de afgesproken termijn af te ronden. Ons succes is grotendeels te danken aan deze manier van werken. Klantgericht en compleet. Onze klanten weten dat de oplossingen die we bieden niet half af zijn, de oplossingen zijn compleet, worden vooraf getest en na oplevering monitoren we de systemen op juiste werking.

Onze partners zijn vanaf het begin betrokken bij de projecten. Ze hebben toegang tot onze projectsystemen zodat we elkaar constant op de hoogte kunnen houden van ontwikkelingen. Zo is een van onze partners verantwoordelijk voor de bouw van de leveren installaties. Een team van 6 man is fulltime nieuwe systemen aan het bouwen.

Onze nauwe samenwerking met ADI is cruciaal bij het realiseren van onze doelstellingen. Sinds enkele jaren betrekken we ADI als partner bij de opzet en de voorbereiding van alle projecten. Zij zijn op de hoogte van de planning en stemmen de voorraad, leveringen en mutaties hierop af. Door te kiezen voor een strategisch partner zoals ADI zijn we gezamenlijk in staat om een standaard model van bestelling tot en met aflevering te realiseren. Prettig, eenvoudig en vooral betrouwbaar voor ons en de klant.

De strategie die dit voert heeft ertoe geleid dat we bij onze hoofdproducten VMS (Milestone) en Camera’s (Axis) de grootste afnemers van de Benelux zijn geworden. De ambitie voor de komende periode is om dit verder door te zetten naar de grootste afnemer van Europa. Een ambitie die we gezamenlijk met onze partners realiseren en die ondanks de huidige moeilijke tijden nog steeds reëel is. dit is de toekomst waar we samen voor gaan!

Dit is Beveiligen B.V.

www.ditisbeveiligen.nl

close button